The Garden Early Learning Centre

[wpc_custom_heading heading=”Project Description” colored_line=”yes” line_color=”primary” position=”left” size=”medium”]

Client:  The Garden Early Learning Centre
Location:   Berawa, Bali
Surface Area: 200 m2
Year Completed:   January 2018
Project Type: New commercial build in Bali

This new commercial project in Bali entailed erecting three brand new classrooms for the Garden Early Learning School within a limited and fixed time frame. Construct Bali had to be clean and quiet as the school still had to be open for their current pupils, and the new buildings had to be ready for a fresh intake of pupils joining in the new term.  

The project consisted of groundwork, foundations, concrete structures, aluminium roofs, rendering, plastering, plumbing, electrics, a new well and septic tank, ceilings with gypsum, new toilets and bathrooms, storerooms, parquet flooring, aluminium windows and doors, and a new parking area. This new commercial build also required the delicate operation of moving of a Balinese temple and creating a duck house and a chicken coup. If you are thinking of extending or building commercial premises in Bali, give our team a call.

Scroll to Top